Praktijknummer: (0113) 37 25 65Spoednummer: (0113) 37 25 65 #8

Medewerkers

De assistentes hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken de afspraken, verzorgen de herhaalrecepten, doen de administratie en geven informatie en eventueel voorlichtingsmateriaal. U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten, zij hebben eigen spreekuren. Over de adviezen, die zij geven, zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes. 


De assistentes vragen u ook naar de reden van uw komst, zo kunnen zij de spreekuren beter plannen en kunnen zij aan de hand van de problematiek inplannen bij welke hulpverlener u een afspraak moet maken en voor welke tijdsduur. Daarnaast verrichten zij medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, verband aanleggen, 24-uurs bloeddrukmeting, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, en zijn zij betrokken bij de reizigersadviezen.

Onze praktijkondersteuner biedt zorg aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk en astma/COPD/emfyseem. Daarnaast begeleidt zij mensen bij het stoppen met roken.
 

Huisartsen


Dhr H.L.N. van der Veen - Huisarts
Sinds 1987 als huisarts werkzaam in de Bevelanden als waarnemer. In januari 1988 gestart als opvolger van dokter van Arkel. In een tijd dat de gemeente (toen nog Wissenkerke) een aanstelling goedkeurde op voordracht van de zittende artsen.
Begonnen op Voorstraat 22 en sinds zomer 1990 in de nieuw gebouwde praktijk aan de Ooststraat. In 2008 uitgebreid met het oude politieburo en brandweerkazerne op nummer 30 A. Aldaar ook externe diensten zoals bloedafname, diëtiste, praktijkondersteuning en longfunctie/ECG.

Mw J.M. Meerman - Huisarts
In 2011 afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit Antwerpen en de Katholieke Universiteit van Leuven.  Na deze studie is ze gestart als huisarts in België gedurende 3 jaar. Sinds april 2014 teruggekeerd naar geboorteland Nederland waar ze begon als waarnemend huisarts in regio Zeeland. Vanaf januari 2015 werkt ze in Wissenkerke, doorgaans op vrijdag.  Ze is getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Adres Ooststraat 30
4491 EH Wissenkerke
Contact
Telefoon:(0113) 37 25 65
Spoednummer:(0113) 37 25 65 #8
Huisartsen Dhr H.L.N. van der Veen
Mw J.M. Meerman