Praktijknummer: (0113) 37 25 65Spoednummer: (0113) 37 25 65 #8

Medewerkers

De assistentes hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken de afspraken, verzorgen de herhaalrecepten, doen de administratie en geven informatie en eventueel voorlichtingsmateriaal. U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten, zij hebben eigen spreekuren. Over de adviezen, die zij geven, zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes. 


De assistentes vragen u ook naar de reden van uw komst, zo kunnen zij de spreekuren beter plannen en kunnen zij aan de hand van de problematiek inplannen bij welke hulpverlener u een afspraak moet maken en voor welke tijdsduur. Daarnaast verrichten zij medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, verband aanleggen, 24-uurs bloeddrukmeting, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, en zijn zij betrokken bij de reizigersadviezen.

Onze praktijkondersteuner biedt zorg aan mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk en astma/COPD/emfyseem. Daarnaast begeleidt zij mensen bij het stoppen met roken.
 
Adres Ooststraat 30
4491 EH Wissenkerke
Contact
Telefoon:(0113) 37 25 65
Spoednummer:(0113) 37 25 65 #8
Huisartsen Dhr H.L.N. van der Veen
Mw J.M. Meerman