Praktijknummer: (0113) 37 25 65Spoednummer: (0113) 37 25 65 #8

Apotheek

Faxnummer voor recepten: (0113) - 373 454

Openingstijden

  • Geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur (alle werkdagen).  

Bestellen

Bestellen van medicatie kan tussen 08.00 - 12.00 uur.

Dit kan:

  • telefonisch
  • in de medicijnenbox (lege doosjes platmaken en deponeren in de box naast de voordeur) 
  • via het contactformulier op de startpagina van deze website (vermeld van elk medicijn de naam, dosering en hoeveelheid)

 

Graag bestellen vóór 12.00 uur. Dan kunnen wij het 2 werkdagen later leveren.

Onze medicijnenbox voor herhaling van uw medicatie.


Afhalen

  • Afhalen van bestelde medicatie kan 2 werkdagen later tussen 16.00 en 17.00 uur (of 's ochtends tussen 11.00 en 12.00 uur indien u 's middags niet in de gelegenheid bent).
  • Het aantal herhalingen vindt u rechtsboven op het etiket. Als de herhalingen op nul staan, dient u de assistente of de arts te bellen of op het spreekuur te komen voor overleg (bijvoorbeeld bloeddrukmeting). 

Voorverpakte medicatie

Wist u dat wij ook baxters voor u kunnen verzorgen? Wanneer het lastig voor u is de medicijnen op orde te hebben kunnen wij deze tweewekelijks voor u voorverpakken. Eenmaal per jaar ontvangt u alle bijsluiters. Deze zijn ook op te vragen via www.farmacotherapeutischkompas.nl of www.geneesmiddeleninformatiebank.nl.  

Vraagt u de assistente naar extra uitleg.

Bijsluiters

Bijsluiter kwijt? Op www.farmacotherapeutischkompas.nl  of  www.geneesmiddeleninformatiebank.nl vindt u alle bijsluiters eenvoudig.  

Medicatieoverzicht

In één oogopslag alle medicatie en relevante allergieën in beeld, dat kan met een medicatieoverzicht. Dit overzicht kunt u bij ons opvragen.

Het is verstandig altijd een actueel medicatieoverzicht in huis te hebben. Voor een veilige behandeling is het belangrijk dat de artsen in het ziekenhuis weten welke medicijnen u gebruikt. Heeft u binnenkort een afspraak met een specialist, of gaat u naar het buitenland? Neem dan een actueel medicatieoverzicht mee!

Avond/nacht/weekend

In avond, nacht en weekend kan het soms nodig zijn om spoedgeneesmiddelen op te halen. Daarvoor hebben wij een contract met de Zeeuwse Apotheek in het Stationspark te Goes.

Wij proberen zoveel mogelijk relevante gebruiksinformatie van geneesmiddelen, hier afgehaald, met deze apotheek te delen. Hou er wel rekening mee dat er een bedrag aan eigen bijdrage aan vast kan zitten.  Dit jaar zullen wij U vaker vragen om geneesmiddeleninformatie te mogen delen via het Landelijk Schakel Punt (LSP). Dit is overigens een wettelijke verplichting van de geneeskundige inspectie.

Deze informatie gaat via een beveiligde lijn en staat 24 uur per dag open.


De bewaking van uw geneesmiddelgebruik is pas optimaal als u alle geneesmiddelen (en zoveel mogelijk zelfzorgmiddelen) bij uw eigen apotheek haalt.

Ook bij ontslag uit het ziekenhuis neemt u de recepten bij voorkeur mee naar uw eigen apotheek.Wilt u zorgen voor wat contant geld i.v.m. eigen bijdragen en geneesmiddelen die uit het verzekeringspakket zijn? 

Uw gegevens en uw privacy:

* uw medische gegevens zijn bij ons veilig. Niemand (ook familie niet) krijgt inzage in andermans gegevens zonder diens toestemming, behalve andere hulpverleners en de ouders van minderjarige kinderen.

* wij verwachten dat uw verzekerings- en persoonsgegevens kloppen, en dat u geen medische informatie achterhoudt. Geef veranderde of nieuwe gegevens zo spoedig mogelijk door, óók aan uw verzekering!

 

Waarneming:

Tijdens afwezigheid van de eigen arts neemt een collega waar, dat zal meestal in de praktijk zelf plaatsvinden. In de apotheek is de assistente aanwezig.

 


 

Onze medicijnenbox

 

Adres Ooststraat 30
4491 EH Wissenkerke
Contact
Telefoon:(0113) 37 25 65
Spoednummer:(0113) 37 25 65 #8
Huisartsen Dhr H.L.N. van der Veen
Mw J.M. Meerman